Zpět na výpis

Technologie Matterport – měření

 

 

 

Jedinečná technologie, která převádí interiéry zachycené speciální kamerou do naprosto přesného, realistického 3D digitálního modelu. Jde o 3D scan prostoru, který využíváme při prezentaci nemovitostí.

 
 

Základní funkcí je prohlídka nemovitosti pohodlně z domova třeba na počítači, tabletu, mobilu nebo pomocí virtuálních brýlí. To si většina z nás již vyzkoušela, takže nic nového pod sluncem, ale co málo lidí ví je, že Matterport vedle digitálního zobrazení prostoru, které technologie nabízí, je zde také možnost velmi jednoduše a přesně měřit! Můžete měřit nejen délku a výšku zdí, stropu, dveří, ale třeba i nábytku, pokud je prostor vybavený. Matterport disponuje opravdu skvělou přesností a vysokou kvalitou vyobrazení. Měření zůstává v jednotlivých místnostech uloženo, a tak se k němu můžete vracet. Jedná se o velmi zajímavou a praktickou funkci, jistě při hledání správné nemovitosti využijete.

 
 

snimek-obrazovky-2022-01-11-v-13.48.33_1snimek-obrazovky-2022-01-11-v-14.00.27snimek-obrazovky-2022-01-11-v-13.36.09_1

Další články k přečtení

Přečíst
Přečíst
Přečíst

Kontaktujte nás

Petr Hornát
Qara
Rezidia
Care invest

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte.

Souhlasím